Baby

Sådan bliver du klar til babys ankomst

De sidste uger af graviditeten er ofte en tid med stor glæde og forventning for den vordende mor. Hun har båret sit barn i ni måneder og venter nu spændt på, at det kommer. Selv om de sidste par uger kan være ubehagelige, er de også en tid med spænding, når moderen forbereder sig på fødslen og lærer sit nye barn at kende. Det er også i denne tid, at mange kommende mødre oplever, at bygge-rede-instinktet for alvor viser sit ansigt. For mange har det allerede stået på i noget tid, men det er som om at det har en tendens til at eskalere i de sidste uger af graviditeten. Men hvad skal man egentlig have styr på, inden baby kommer?
Er det ved at være lige oppe over og vil du vide hvordan du bliver helt klar, så læs med i dette indlæg.

Få styr på jeres fødselstaske

En fødsel kan gå i gang på et splitsekund og ud af det blå, så det er vigtigt at man har en fødselstaske pakket og klar, så man kan køre mod sygehuset, så godt forberedt som muligt. Det er individuelt, hvad man føler at ens taske skal indeholde, men det er en god idé at have nogle vådservietter og eventuelt nogle bleer. Det kan også være en god idé at have nogle snacks til mor og far, i tilfælde af at fødslen trækker ud. Det er også en god idé at pakke noget tøj til baby og mor. Som sagt, så er det op til den enkelte hvad de vil have med og nogle foretrækker nogle andre ting i tasken. Uanset hvad, så sørg for at have de ting, som netop i har brug for.

Sørg for at I har hjælp på plads

Dette er vitalt hvis man allerede har børn. Hvis fødslen går i gang om natten og mor og far skal skynde sig afsted, bør man sørge for at have nogen, der står klar i tilfælde af at de andre børn skal passes. Børn og baby kan også være en stor mundfuld, når et nybagt forældrepar kommer hjem fra sygehuset, med deres lille nye guldklump. Også her, er det en god idé at have hjælpere på standby, som kan hjælpe med børnene, samt sørge for mad og andet, i de første par dage, mens mor kommer til hægterne og resten af familien vænner sig til at have en et lille nyt medlem af familien.

Scroll to Top