Nybagte forældre med gaver og baby

3 skønne barselgaver til nybagte forældre

Når en ny baby bliver født, bliver forældrene ofte overøst med gaver fra venner og familie. Derfor vil man gerne kunne finde en gave, der skiller sig lidt ud blandt mængden. Hvis du er i vildrede om, hvad du skal finde på at forære de nybagte forældre, har vi hjulpet dig på vej i denne artikel. Læs her 3 skønne barselsgaver, som du kan forære i gave.

En strækvikle

En strækvikle er en vidunderlig gave til nye forældre. Den er med til at holde babyen varm og behagelig, og den er også meget nyttig til at holde babyen rolig og komfortabel. Særligt små spædbørn skal være tæt på deres mor og far. Med en strækvikle kommer du tæt på dit barn og få øvet hud mod hud metoden, som er vigtig i de første par uger. En strækvikle er et godt alternativ til en bæresele, som et lille spædbarn måske ikke helt kan være i endnu.

En babynest

En babynest er en anden god mulighed for nye forældre. Det er en hyggelig lille seng, som din baby kan sove i, så du ikke behøver at bekymre dig om, at barnet skal rulle rundt eller falde ud. En babynest har nemlig lidt højere sider, så du kan være sikker på, at dit barn er i sikkerhed og i god behold. Den er også bærbar, så den kan tages med, hvis de nye forældre skal ud og rejse. En babynest kan ligge på køkkenbordet, i sofaen eller mellem forældrene i sengen, så barnet altid er tæt på dem. Babynests fås i mange søde prints og farver.

Nyt tøj

Det er måske ikke verdens sjoveste gave at give, men nybagte forældre elsker at få tøj. For barnet vokser så hurtigt, og derfor kan man aldrig have for meget tøj. Et par outfits eller bare et par søde pyjamas er altid gode bud. Bodystockings i uld vil være perfekte, fordi de er dejlig varme. Og sørg også for at købe et par hagesmække, for de nye forældre får brug for dem! Vælg eventuelt noget tøj, der er 2 numre for store. Så har de noget tøj liggende til, når barnet bliver lidt større.

Praktiske gaver som disse er altid værdsat af nye forældre. Så hvis du er på udkig efter en gave, der skiller sig ud, så overvej en af disse 3 fantastiske barselsgaver. Ellers kan du finde mere gaveinspiration på gaver-til-born.dk

Scroll to Top